Usi industriale

Usi industriale de calitate

Va oferim o multitudine de variante de usi industriale impreuna cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare si consultanta pana la montaj si intretinere.
Asiguram gama completa de sisteme de usi industriale necesare investitiei dumneavoastra, indiferent de domeniul acesteia: productie, retail, industria alimentara, reprezentanta sau service auto.

Gama de usi industriale

Usi sectionale

Usile sectionale sunt realizate din materiale cu proprietati de anti-coroziune care asigura o functionare sigura si fiabilă a acestora pe tot parcursul ciclului de viata. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicata, în deschideri de mari dimensiuni.

Usi rulou

Gama de usi rulou oferita de Gunther Tore asigura functionarea fara probleme pe o perioada lunga de timp. Design-ul perfect si precizia in productia Braselmann, precum si calitatea și eficiența costurilor, sunt factori decisivi pentru durata de viata a produselor noastre.

Grilaje rulou

Un grilaj rulant asigura inchiderea golurilor de trecere, permitand totodata trecerea curentilor de aer si a luminii. Pentru proiecte unde este nevoie de design impecabil si functionare silentioasa, rezistenta si fiabilitate, grilajele rulou Gunther Tore sunt intotdeauna cea mai buna alegere.

Usi garaje comune

Usi de garaj special proiectate pentru functionare la intensitate mare si trafic intens. Asigurand o viteza marita de deschidere si o rezistenta la un numar de sute de cicluri pe zi, acestea sunt dotate cu multiple sisteme de siguranta.

Usi rapide PVC

Acoperim prin gama de usi rapide din PVC cu deschidere pe verticala nevoia de optimizare a traficului, de imbunatatire a climatului din interiorul spatiilor industriale si de economisire a energiei electrice.

Adresa birou

Sos. Panduri 71, 050656, Sector 5, Bucuresti, Romania

+04 021 410 83 59

L-V: 9am - 6pm
S-D: inchis

E-mail

construct[@]intersofex.ro

Contacteaza-ne

Completeaza formularul de mai jos si un consilier client te va contacta in cel mai scurt timp.